Artikelnr 27356627 Svampbok
27356627
Varje svampart beskrivs utförligt och information om växtplats och plocktid ges också. Även de 5 far...
5133
Alf Andersson
Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla – från nybörjare t...
59800
En fin faktabok om snickeri, med många fina bilder och texter på hur du gör för att lära dig snickra...
60370
Här är en bok som du lär dig det du behöver veta för att leva ett vildmarksliv.
Artikelnr 6314 Styckningbok
6314
ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL
Ny upplaga helt omarbetad med foton i färg,samt med text om också dovvilt och vildsvin. Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv....
6550
Den stora knivboken vänder sig både till nybörjaren och den mer vane slöjdaren, som redan har provat...
TRäSLöJD
Barn i förskola och skola behöver arbeta mer tredimensionellt. Den spatiala förmågan, dvs. förmågan ...